workation_2

Workation

Delo na daljavo in delo od doma je postala nova stalnica našega življenja. V času karantene je ta koncept postala naša nova resničnost, katera nam je pokazala več obrazov. Tudi neprijaznega.

Pozitivni učinki workation:

  • Delo postane dejavnost samouresničitve in ne kompenzacija lastnega deficita identitete
  • 100-odstotno odpravo vzrokov za burnout
  • Obuditev dela kot nekaj plemenitega, ki rojeva odlične rezultate
  • poveča kognitivne sposobnosti, saj s popolnim servisom Rimskih term zmanjša večopravilnost, ki posameznika vodi lahko tudi do manjše storilnosti ali celo demence
  • odpravlja občutek notranje praznine, neizpolnjenosti ali brezsmiselnosti
  • spodbuja k večji produktivnosti, ponovnemu vzpostavljanju naravnega bioritma, večji koherenci, sproščenosti, k boljšemu spancu in seveda obenem kakovostnim medosebnim odnosom
  • prinaša odlične poslovne rezultate, zadovoljne poslovne partnerje, zaposlene in kupce

Delo na daljavo in delo od doma je postala nova stalnica našega življenja. V času karantene je ta koncept postala naša nova resničnost, katera nam je pokazala več obrazov. Tudi neprijaznega.

Le kdo se ni zapletel v silno neugodno prepletanje konferenčnih klicev poslovnih partnerjev, iskanje miru za reševanje težkih poslovnih izzivov, umikanjem pred ostalimi družinskimi člani ipd.

Karantena je bila izziv ne le za medosebne odnose in naše stremljenje k uspehu, temveč tudi za naše kognitivno kondicijo, ki jo večopravilnost dokazano slabša. A ni nujno, da je tako. Našo novo resničnost lahko tudi preobrnemo sebi v prid. V svojo priložnost. Z novim konceptom, ki združuje »business&plesaure«

RTS_3121_1
RTS_3018

V Rimskih termah razumemo okoliščine, v katerih mora »plavati« sodobna ambiciozna in do poslovnih partnerjev, kupcev in zaposlenih odgovorna poslovna srenja. Zato vam v Rimskih termah ponujamo edinstveno ponudbo na slovenskem tržišču, tj. workation.

Workation združuje delo in počitnice ali bolje rečeno možnost osredotočenega dela na daljavo v zdravem delovnem okolju in odlično priložnost za sprostitev.

V Rimskih termah želimo našega gosta, ki ima urnik natrpan z delovnimi obveznostmi, tehnološkimi izzivi in komunikacijo preko različnih novih komunikacijskih kanalov, povsem razbremeniti in mu olajšati pot do želena cilja, tj, uspeha, zadovoljstva, notranje moči in mir.

Informacije in rezervacije

Dovolite si v novo resničnost zaplavati v Rimskih termah
in vanjo povabite tudi svoje družinske ali poslovne partnerje
in spremenite paradigmo, ki ne deluje več
in sicer iz »dela za počitnice v počitnice za delo«.

Dobrodošli v Rimskih termah, ki si želijo vašega uspeha

Telefon: 03 574 20 15

Mobitel: 051 600 483

E-pošta: business@rimske-terme.si