Wellness

V sodobno zasnovanem Wellness centru Amalija, ki vas bo očaral z bogato tradicijo, se boste povezali z naravo, začutili bogato modrost naših prednikov in si povrnili življenjsko energijo. Naravne danosti zaokroža ponudba unikatnih bazenov, zasnovanih po vzoru rimskih kopališč, kopeli iz rimskih časov v historičnem termalnem templju, mističnem ambientu, ki vas popelje v preteklost, Dežela savn Varnia z raznolikimi savnami, pestra ponudba masaž, neg telesa in obraza s profesionalnimi kozmetikami, fitnes center in frizerski salon. Prijazno in strokovno osebje vam bo prisluhnilo in svetovalo pri ustvarjanju razvajanja po vaši meri. V želji, da v vas prebudimo harmonijo in doživetje popolnosti, vam ponujamo svet odmaknjen od realnosti.

Bazeni

Podoživite izvirna rimska kopališča v bazenih s termalno vodo, ki ima, kot ena najbogatejših vod v Sloveniji, dokazano zdravilne učinke za telo.

Savne

Vstopite v naše kraljestvo dobrega počutja, ki ponazarja antično razvajanje Rimljanov in njihovih žena ter začnite potovanje v preteklost rimske aristokracije. Podoživite in izkusite čarobne trenutke razvajanja rimskih bogov in cesarjev.

Masaže in nege

Dotik čudežno zdravi dušo in telo. V kombinaciji s skrbno izbranimi izdelki, ki jih uporabljamo pri masažah in negah telesa, vnašamo v vaše telo moč narave in dotika.

Termalne kopeli v Historičnem templju Rimskih term

Ponujamo vam doživetje preteklosti. Podajte se z nami na potovanje skozi zgodovino Rimskih term.