Kulinarika

V restavracijah v Rimskih termah lahko uživate v sodobno pripravljenih jedeh, obogatenih z bogatim kulinaričnim izročilom.

À la carte restavracija Sofija

V tej restavraciji združujemo najboljše domače jedi z izbranimi okusi mednarodne kuhinje. Jedi pripravljamo na sodoben način po filozofiji dunajske in mediteranske kuhinje. Sestavo jedilnega lista prilagajamo letnim časom in svežim sezonskim sestavinam iz okolice Rimskih term.

Gurmanske užitke zaokrožajo vrhunska vina iz vseh slovenskih vinorodnih dežel.

Restavracija cesarja Ferdinanda

V restavraciji tople jedi pripravljamo pred gosti. Dan lahko začnete z izbranim samopostrežnim zajtrkom in ga končate z večerjo, pri kateri vam je poleg hladno-toplega bifeja na voljo tudi pestra izbira predjedi, solat, sladic in sadja.

Kavarna princese Viktorije

V kavarni se lahko izgubite v času in poizkusite čaje, pripravljene po originalnih rimskih recepturah iz zelišč, ki rastejo v okolici, in uživate ob pitju rimskega vina Malzum.

Postrežemo vam z odlično kavo, toplimi in hladnimi napitki ter slastnimi sladicami. Ob pestri ponudbi pijač, široki paleti konjakov, viskijev in izbranih cigar se lahko ob petkovih in sobotnih večerih zabavate ob živi klavirski glasbi. Naši kulinarični mojstri lahko naredijo poročno torto in spečejo domače pecivo.

Pripravimo lahko tudi posebne jedilnike in uradna vabila, pomagamo pri organizaciji poroke ter izbiri glasbe in ozvočenja.

Zimsko letni bar

Bazenski bar ponuja pester izbor pripravljenih hladnih pijač, cocktailov ter toplih napitkov. Prav tako lahko uživate ob sveže pripravljenih prigrizkih ter se ohladite z vrhunskimi okusi sladoledov.