Oddaj mnenje

* Obvezna polja

Petra Štibler, 26.06.2015 

Pozdravljeni! Prejšnji konec tedna sva se pri vas poročila in doživela prelep dan. Hvala vam, da ste nama ta dan naredili še lepši. Ni presežnikov, ki bi povedali kako odlični ste. Od gospe Barbare, ki spremlja vsak korak, do naših prijaznih natakarjev, odličnih kuharjev...hvala vam. Vesela sem, da se bova lahko vsako obletnico vračala v ta prelep kraj. Vsem parom, ki iščejo lokacijo za poroko pa sporočam, našli ste jo....

SIMON, 23.06.2015 

Rimske Terme ležijo na prečudoviti lokaciji, kar je odlično za beg pred mestnim vrvežem predvsem pa primerno za miren in sproščujoč krajši ali daljši oddih med zelenjem s prečudovitim razgledom. Notranjost term je prav tako zelo lepo urejena in se sklada z njeno skrbno urejeno okolico. Rimske Terme so primerne tudi za osebe , ki so gibalno ovirane, kar je posledica različnih zdravstvenih stanj. Čistoča, urejenost notranjih prostorv in okolice na visokem nivoju. Kakor povsod, tudi tu ostaja manevrski prostor za izboljšave, kljub vsemu pa se lahko Rimske Terme pohvalijo s storitvami na visokem nivoju. Razvijanje in dopolnjevanje programa lahko Rimske Terme postanejo še boljše in ponudijo storitve še tako zahtevnim gostom.

Vesna Humski Hudolin, 23.06.2015 

Pozdravljeni! Sem ena izmed motoristk, ki je pri vas preživela čudovit vikend. Rada bi pohvalila hotel, sobe, hrano, vse zaposlene ter še posebej ena velika zahvala gospe Barbari, ki je pripomogla k temu, da smo uživali na polno! Hvala še enkrat in sigurno se še vračamo k vam! Lep pozdrav, Vesna

Anita, 18.06.2015 

Zame in moje drage, so tu najlepše toplice. Osebje je zelo prijazno, hrana odlična, hotel čudovit, urejen in zelo čist. Mene so vedno skrbeli bazeni, kjer pač smo se kopali,a tukaj...v Rimskih termah je skrb odveč. Voda je čista, topla in naravna brez kloriranja. Če se nam zahoče sprehoda, je tukaj prelepa narava.
Skratka, tukaj smo večkrat gosti in z veseljem ostajamo še naprej njihovi gosti.
Rimske terme priporočam vsem, ki si želijo prijetne in zadovoljne počitnice!

Simona, 11.03.2015 

Odlična destinacija za oddih.

Boris Krauthaker, 06.03.2015 

Super hotel in prijazno osebje.

Rimske terme, SLO5.05.0 2626Pohvalila bi celotno osebje hotela, posebno pa še zdravstveni del, kjer sem bila deležena strokovne in prijazne obravnave zaposlenih.
Page:
123