Oddaj mnenje

* Obvezna polja

Jasna Lamut, 14.11.2018 

Oba s partnerjem sva navdušena nad ponudbo, osebjem in storitvami v termah.
Še posebej prijetno presenetili so naju s pestrim in bogatim ruskim bifejem ob zajtrku (in kosilu), kjer najde prav vsak nekaj zase (z avtohtonimi žiti (ajda, čičerika,...) svežo in pokuhano zelenjavo - z možnostmi, ki ponujajo polnovreden zajtrk (kar še posebej pozdravljava), a hkrati v bifeju najdejo kaj za svoj okus tudi tisti, ki prisegajo na klasičen zajtrk z jajci in klobasami ali pa tisti, ki imajo raje kosmiče ali jajčne jedi - v vsakem primeru je izbira pestra in bogata).
Za popoln in prijeten oddih poskrbi tudi prijazno in profesionalno osebje celotnega kompleksa, ki skrbi za urejenost in čistočo.
Z veseljem se bova vrnila na oddih in priporočila bivanje.

Janez, 09.11.2018 

Rimske terme so odlične, ker so zdravilne, čiste in lepo urejene.

Bernarda, 17.03.2018 

Pohvalila bi celotno osebje hotela, posebno pa še zdravstveni del, kjer sem bila deležena strokovne in prijazne obravnave zaposlenih.

magi k, 15.05.2017 

Z možem sva že večkrat vzela vikend paket v Rimskih termah - nikoli nisva bila razočarana, vedno je bilo težko iti domov.
Sva mnenja, da so terme res nekaj posebnega, estetika s priduhom luksuza in zgodovine. Definitivno najlepše terme v Sloveniji.

Ksenija NOVAK, 26.04.2017 

Preživela sva sproščujoč in nad vse prijeten konec tedna v Rimskih termah. Vse res zelo dobro: hotel, bazeni, savne, hrana, pijača, osebje, okolica. Kmalu na svidenje!
Ksenija in Mitja

Špela, 03.04.2017 

Izredno zadovoljna z nastanitvijo in ponudbo, predvsem pa z prijaznostjo osebja in prijetnimi vonjavami, ki te spremljalo skozi vse prostore. Ena boljših doživetij v Sloveniji.

Pavle Jakopič, 27.11.2016 

Lani sva bila z ženo v Termah sedemkrat (varianta od nedelje do četrtka),letos že šestkrat, imava pa že rezervirano še eno "rundo" v decembru. To pove vse!

Adriana, 07.09.2016 

Pred kratkim smo se vrnili iz Rimskih Term, kjer smo bivali v Sofijinem dvoru. Izredno smo zadovoljni in ze gledamo proste termine za ponovni prihod k vam. Krasni ste in taksni ostanite se naprej!

Druzina Koprivnikar

puntar, 15.04.2016 

izredno brez pripomb

Janez Novak, 02.03.2016 

Super zadeva!! res!

Rimske terme, SLO5.05.0 2828Oba s partnerjem sva navdušena nad ponudbo, osebjem in storitvami v termah. Še posebej prijetno presenetili so naju s pestrim in bogatim ruskim bifejem ob zajtrku (in kosilu),
Page:
123