Oddaj mnenje

* Obvezna polja

magi k, 15.05.2017 

Z možem sva že večkrat vzela vikend paket v Rimskih termah - nikoli nisva bila razočarana, vedno je bilo težko iti domov.
Sva mnenja, da so terme res nekaj posebnega, estetika s priduhom luksuza in zgodovine. Definitivno najlepše terme v Sloveniji.

Ksenija NOVAK, 26.04.2017 

Preživela sva sproščujoč in nad vse prijeten konec tedna v Rimskih termah. Vse res zelo dobro: hotel, bazeni, savne, hrana, pijača, osebje, okolica. Kmalu na svidenje!
Ksenija in Mitja

Špela, 03.04.2017 

Izredno zadovoljna z nastanitvijo in ponudbo, predvsem pa z prijaznostjo osebja in prijetnimi vonjavami, ki te spremljalo skozi vse prostore. Ena boljših doživetij v Sloveniji.

Pavle Jakopič, 27.11.2016 

Lani sva bila z ženo v Termah sedemkrat (varianta od nedelje do četrtka),letos že šestkrat, imava pa že rezervirano še eno "rundo" v decembru. To pove vse!

Adriana, 07.09.2016 

Pred kratkim smo se vrnili iz Rimskih Term, kjer smo bivali v Sofijinem dvoru. Izredno smo zadovoljni in ze gledamo proste termine za ponovni prihod k vam. Krasni ste in taksni ostanite se naprej!

Druzina Koprivnikar

puntar, 15.04.2016 

izredno brez pripomb

Janez Novak, 02.03.2016 

Super zadeva!! res!

Giliola Lapajne, 02.02.2016 

Krasne terme, čiste sobe, prijazno osebje in super hrana.....skratka vse odlično.
Giliola, Bruno in Patricia

MATEJA, 05.01.2016 

ODLIČNA DESTINACIJA,..NE BO VAM ŽAL

Matjaž, 01.12.2015 

Rad bi se zahvalil za nepozabene počitnice pri vas. V vašem hotelu Sofijin dvor 4* smo preživeli nepozaben oddih in priznati moram, da smo se letos imeli najlepše.. Rad bi pohvalil celotno osebje hotela, v naprjej pa bi se rad opravičil, ker si nisem zapomnil imen zaposlenih. Izpostavil, bi pa vseeno nekaj oseb s katerimi smo imeli največ kontakta in sicer:
RESTAVRACIJA Cesarja Ferdinanda:
Kuharska ekipa: Dušan(šef) in študentka Tina, ter še vsi natakarji in natakarice, ki so bili vedno prijazni in gostoljubni do vseh gostov. S temi osebami smo imeli največ stika.
V recepciji nas je prijetno sprejela gospodična Barbka v času bivanja pa so nam bili poleg nje vedno na razpolago Jernej, Dejan, Marko, David in Klemen.
Pohvalil pa bi vse kuharice, natakarje, vse sobarice (spoznal sem le gospo Marjano, Marijo in Karmen, zagotovo je bila še katera sobarica), katere so pridno pospravljale našo prostorno luksuzno sobo, osebje iz bazenskega kompleksa v katerem smo vsak dan preživeli največ časa, ter uživali v sproščenih trenutkih. Na Wellness recepciji je bilo vedno lepo poklepetati s gospodičnama Tino Š. Tino z.
Rad bi pohvalil tudi šefe kuhnje, recepcije, strežbe, kateri so sproščeno sodelovali s drugimi sodelavci in prijazno kontaktirali z nami-gosti hotela.
V fitnessu, pa je bil vedno na voljo Domen.
Za nepozabne večere pa je poskrbelo osebje s pestrim animacijskim programom. Posebej pa je za vso animacijo skrbel Peter, ki je res znal gostu svetovati in ga zabavati.
Na koncu pa se moram zahvaliti še vam, ki se "skrivate" v pisarnah, saj ste tudi vi zagotovo veliko pripomogli k nepozabnemu oddihu. Posebej bi rad pohvalil gospo Evo, ki je uspešno uredila mojo rezervacijo. Še naprej ustvarjajte nepozabno dogajanje v vašem hotelu in želim vam veliko uspeha.
Resnično sem bil navdušen nad namestitvijo v hotelu Sofijin dvor in priznati moram, da je to res nekaj neverjetnega, kot nova sfera nepozabnih doživetjih. Ta hotel je res najboljši na v Rimskih termah, tukaj se začnejo nova doživetja, drugno razmišljanje in predvsem 100 odstnotna sprostitev.
Zelo sem bil navdušen nad zajtrki v hotelski restavraciji, saj sem se počutil kakor kralj in raznolika ponudba bifejske večerje, ki ponuja res nepozabna kulinarična doživetja.
Resnično so Rimske terme zvezda tega dela Slovenije, ki odseva daleč naokrog po svoji kakovosti in lepoti.
Moram vam priznati, da smo se resnično sprostili in dobili vso pozornost.
Resnično ste lahko ponosni, da imate pod okriljem, tako usposobljeno, prijazno in ustrežljivo osebje. Pri tem zagotovo tudi vi, kot direktor veliko pripomorete, saj je vaše vodenje zelo uspešno, kar se kaže v zadovoljstvo gostov.
Pri vas smo preživeli teden, ki nam bo za vedno ostal v najlepšem spominu in upam, da se kmalu spet vidimo.
S prisrčnimi pozdravi
vaš gost Matjaž Vidmar iz sobe 1008 v času od 26.6. do 30.7.2015

Rimske terme, SLO5.05.0 2525Z možem sva že večkrat vzela vikend paket v Rimskih termah - nikoli nisva bila razočarana, vedno je bilo težko iti domov.Sva mnenja, da so terme res nekaj posebnega, estetik
Page:
123