Oddaj mnenje

* Obvezna polja

Egon Kozina, 25.09.2019 

Kot Bioenergetik- raziskovalec sva danes prvič z ženo obiskala Rimske toplice. Prvi vtis je urejenost in mogočnost kompleksa. Pri mojem spraševanju po geologiji in zdravilnosti vrelca me je prijazni receptor napotil kar na dnevno predstavitev objekta, katerega vodi g.Peter. Njegova izvajanja tako po znanju zgodovine kot bioenergije so temeljita in strokovno podkovana. Kje v Sloveniji dobi gost takšno predstavitev ? Vsa pohvala vodstvenemu timu.
Meritve so potrdile najvišjo energetsko vrednost vode v Sloveniji.Ta objekt bi moral postati vodilna rehabilitacijska institucija v Sloveniji !
V kratkem prideva na daljši postanek kot gosta ! Lep pozdrav, Egon K.

aleš, 16.09.2019 

rehabilitacija
terapije enkratne , red, disciplina, prijaznost in strokovnost vseh terapevtov
14 uspešnih dni sem preživel s tem timom in upam da še kdaj . lep pozdrav vsem
obenem svetujem vsakomur pa naj bo bolan al pa zdrav obiščite ta lep center
vse najboljše vsem in še veliko uspehov

Andreja, 08.03.2019 

Preživela dva čudovita dneva pri vas. Več kot nad pričakovanji. Osebje prijazno za oceno pet. Hrana božanska.!! Sobe čiste velike vrhunska kopalnica.Mož je imel rojstni dan in od vas prejel čudovito pozornost. Same pohvale!! Se sigurno še vrneva.Priporočava predvsem tistim, ki si želijo odklop od tega hitrega tempa življenja. Krasni ste ostanite še naprej.
Andreja in Boštjan

Jasna Lamut, 14.11.2018 

Oba s partnerjem sva navdušena nad ponudbo, osebjem in storitvami v termah.
Še posebej prijetno presenetili so naju s pestrim in bogatim ruskim bifejem ob zajtrku (in kosilu), kjer najde prav vsak nekaj zase (z avtohtonimi žiti (ajda, čičerika,...) svežo in pokuhano zelenjavo - z možnostmi, ki ponujajo polnovreden zajtrk (kar še posebej pozdravljava), a hkrati v bifeju najdejo kaj za svoj okus tudi tisti, ki prisegajo na klasičen zajtrk z jajci in klobasami ali pa tisti, ki imajo raje kosmiče ali jajčne jedi - v vsakem primeru je izbira pestra in bogata).
Za popoln in prijeten oddih poskrbi tudi prijazno in profesionalno osebje celotnega kompleksa, ki skrbi za urejenost in čistočo.
Z veseljem se bova vrnila na oddih in priporočila bivanje.

Janez, 09.11.2018 

Rimske terme so odlične, ker so zdravilne, čiste in lepo urejene.

Bernarda, 17.03.2018 

Pohvalila bi celotno osebje hotela, posebno pa še zdravstveni del, kjer sem bila deležena strokovne in prijazne obravnave zaposlenih.

magi k, 15.05.2017 

Z možem sva že večkrat vzela vikend paket v Rimskih termah - nikoli nisva bila razočarana, vedno je bilo težko iti domov.
Sva mnenja, da so terme res nekaj posebnega, estetika s priduhom luksuza in zgodovine. Definitivno najlepše terme v Sloveniji.

Ksenija NOVAK, 26.04.2017 

Preživela sva sproščujoč in nad vse prijeten konec tedna v Rimskih termah. Vse res zelo dobro: hotel, bazeni, savne, hrana, pijača, osebje, okolica. Kmalu na svidenje!
Ksenija in Mitja

Špela, 03.04.2017 

Izredno zadovoljna z nastanitvijo in ponudbo, predvsem pa z prijaznostjo osebja in prijetnimi vonjavami, ki te spremljalo skozi vse prostore. Ena boljših doživetij v Sloveniji.

Pavle Jakopič, 27.11.2016 

Lani sva bila z ženo v Termah sedemkrat (varianta od nedelje do četrtka),letos že šestkrat, imava pa že rezervirano še eno "rundo" v decembru. To pove vse!

Rimske terme, SLO5.05.0 3131Kot Bioenergetik- raziskovalec sva danes prvič z ženo obiskala Rimske toplice. Prvi vtis je urejenost in mogočnost kompleksa. Pri mojem spraševanju po geologiji in zdravilnosti
Page:
1234