Vodne kopeli za romantike po duši

05.06.2015

Za vse romantike po duši smo pripravili masaže oz. razvajanja za dve osebi.

KOPEL DOTIK SLOVENIJE (90 min.)
Kopel je namenjena vsem, ki si želijo razvajanja v skladu z bogatim slovenskim izročilom. Začutili boste zdravilno moč soli, pridobljene po tradicionalnem postopku iz Sečoveljskih solin, ki ohranja bogastvo mineralov, koristnih vašemu zdravju in koži. Solna kopel vas bo sprostila in osvežila, kozarec vina vas bo ponesel v enega izmed vinorodnih delov Slovenije, sadni kruh pa vas bo ponovno okrepčal. Na voljo vam je tudi prostor, kjer bosta drug drugega lahko razvajala z medeno – solnim pilingom in vodno masažo.

CESARJEVA KOPEL (120 min.)
Že stari Rimljani so cenili pozitivne učinke savn ter grozdja in vina na naše telo. Vinska kopel vas bo v kombinaciji s finsko, turško ali z infrardečo savno prijetno sprostila, ob kozarcu penine pa boste doživeli nepozabne trenutke v dvoje.

AMORJEVA KOPEL (60 min.)
Amorjeva kopel je svoje ime dobila po rimskem bogu ljubezni. Dišeča peneča kopel bo ob kozarcu penine in pregrešnih pralinejih v vas prebudila čutno doživetje. Dovolite si ponovno zaljubiti.

VENERINA KOPEL (60 min.)
Rimska boginja vaju bo popeljala v svet ljubezni in lepote. Sprostili se boste lahko ob prijetni vodni masaži z aromo vrtnice, romantičen ambient s prijetno glasbo in penino pa bo poskrbel za nepozabne občutke povezanosti. Doživite popolnost dneva v dvoje.