Vila Sisi **** se nahaja v osrčju narave, sredi zelenja, obdana z veličastnim parkom in navdušuje vse, ki so željni miru in pristnega stika z naravo. Na razpolago so trije sodobno opremljeni apartmaji, namenjeni gostom, ki si želijo počitka v naravi. V Vili Sisi **** človek doživi intimnost in sproščenost. Apartmaji so opremljeni s kopalnico (prha), WC-jem, LCD televizorjem, telefonom, minibarom, sefom, kaminom, priključkom za internet, klimatsko napravo in kuhinjo. Vsak apartma ima dva ločena spalna prostora, dnevni prostor, predprostor, majhno kuhinjo in kopalnico. Družinam in parom prijazni apartmaji so odlična počitniška izbira. Možnost parkiranja tudi pred vilo (odkrito parkirno mesto) ali v parkirni hiši Rimskih term.

Apartmaji

1. Apartma je primeren za 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča.
Velikost apartmaja: 80 kvadratnih metrov.
V apartmaju so veža, 2 x spalni prostor (dvoposteljna postelja), kuhinjska niša (štedilnik, hladilnik, jedilni pribor) z jedilno mizo, kopalnica (prha) s finsko savno, WC, LCD televizor, telefon, mini bar, sef, klimatska naprava in priključek za internet. Apartma ima veliko teraso z zunanjim pohištvom. V dnevnem prostoru je nameščen kamin.

2. Apartma je primeren za 4 osebe z možnostjo dodatnega ležišča.
Velikost apartmaja: 80 kvadratnih metrov.
V apartmaju so veža, 2 x spalni prostor (dvoposteljna postelja), kuhinjska niša (štedilnik s pečico, hladilnik, jedilni pribor) z jedilno mizo, kopalnica (prha) s finsko savno, WC, LCD televizor, telefon, mini bar, sef, klimatska naprava in priključek za internet. V dnevnem prostoru je nameščen kamin.

3. Apartma  je primeren za tri odrasle osebe z možnostjo dodatnega ležišča.
Velikost apartmaja: 75 kvadratnih metrov.
V apartmaju so veža, 1 x spalni prostor (dvoposteljna postelja), 1 x spalni prostor (enoposteljna postelja), kuhinjska niša (štedilnik, hladilnik, jedilni pribor) z jedilno mizo, kopalnica (prha), WC, francoski balkon (4 kvadratni metri), LCD televizor, telefon, mini bar, sef, klimatska naprava in priključek za internet. V dnevnem prostoru je nameščen kamin.

MOŽNOST KORIŠČENJA STORITEV

Po predhodni najavi je za goste Vile Sisi možno rezervirati zajtrk, kosilo ali večerjo v sklopu programske ponudbe Rimskih term. Prav tako sta gostom na voljo Wellness center Amalija in Medicinski center Valetuda.

CENIK NAJEMA APARTMAJEV