POROKE

 

Naj vaš dan želja in obljub postane čas večnosti …

 
Naj bodo vašemu veličastnemu dogodku priče naša mogočna in veličastna drevesa, imenovana sekvoje, saj njihova dolgoletnost dokazuje trajnost dobrega. Naj kroj vaše sreče zarišejo Rimske terme, naj se vas dotakne čas preteklosti, kateremu so sledili koraki številnih princes in drugih eminentnih oseb.

 

Ob vašem poročnem dnevu vam nudimo edinstven civilni obred, kulinarično doživetje in vrhunsko pogostitev do 200 oseb. Po naročilu poskrbimo za poročno slavje s cvetjem in z izbrano dekoracijo. Za sproščeno in brezskrbno pot v novo življenjsko obdobje poskrbimo tudi z izdelavo menijev in uradnih vabil, s pomočjo pri organizaciji poroke ter pri izbiri glasbe in ozvočenja. Ker pa se slavje velikokrat zavleče v pozne jutranje ure, vam nudimo možnost nastanitve svatov v 187 sodobno opremljenih sobah. Možnost zakupa (najema) hotela Zdraviliški dvor****, Hotela Rimski dvor**** ali Hotela Sofijin dvor****.

 
Da bo sladka poročna izkušnja še slajša, vam bodo naši kulinarični mojstri izdelali poročno torto, po vašem okusu in željah, ter napekli raznoliko domače pecivo. Poskrbeli bomo, da bodo vaši gostje ves večer v središču pozornosti in da jim nikoli ne bo zmanjkalo dobre hrane ter pijače.
 
Za popoln zaključek poročne pravljice bomo v Rimskih termah mladoporočencema na njuno poročno noč podarili namestitev v poročnem apartmaju.

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

Barbara Cokan Mraz

T +386 3 574 20 20

M +386 51 600 484

E barbara.cokan@rimske-terme.si  
 

 

galerija - poroke