KULINARIKA

 

Restavracija cesarja Ferdinanda s teraso (do 200 oseb)

 

V hotelski restavraciji je na voljo samopostrežni zajtrk, s pripravo toplih jedi pred gosti - "front cooking". Odločite se lahko tudi za večerjo z bogatim hladno - toplim bifejem in veliko izbiro predjedi, solat, sladic in sadja.

 

V restavraciji vam lahko pripravimo tudi:

 - svečano večerjo z aperitivom na terasi ali v restavraciji;

 - zabavni večer z živo glasbo;

 - cocktail party;

 - možnost poznega zajtrka;

 - poslovno kosilo;

 - zaključek poslovnega leta za vaše poslovne partnerje ali zaposlene.

 

A la carte restavracija Sofija (do 80 oseb)

 

V restavracijo Sofija vas toplo vabimo ob vseh priložnostih, ki jih lahko dopolnite z enkratnim kulinaričnim doživetjem. V kuhinji diši po domačih jedeh in jedeh iz mednarodne kuhinje. Jedi in sestavine pripravljamo na sodoben način in so začinjene s filozofijo dunajske in mediteranske kuhinje. Sestavo jedilnega lista narekujejo letni časi in sveže sestavine iz domačih logov.

Gurmanske užitke zaokrožajo vrhunska vina iz vseh vinorodnih dežel Slovenije.


Restavracija je primerna tudi za: 
- Poslovna kosila ali večerje, 
- Svečano večerjo z aperitivom na terasi ali v restavraciji, 
- Posebna svečana ali protokolarna srečanja, 
- Brunch,
- Zaključke ob koncu leta

- Vinsko degustacijo

- Salonski večer

 

Kavarna princese Viktorije s teraso (do 80 sedežev)

 

V Kavarni princese Viktorije vam poleg izvornega Čaja vodnih nimf, Rimskega vina Malzum, odlične kave, ostalih toplih ter hladnih napitkov nudimo tudi vrhunske sladice iz domače slaščičarne. Ob pestri ponudbi pijač, široki paleti konjakov in viskijev ter izbranih cigar lahko uživate ob petkih in sobotah zvečer ob živi glasbi ali ob nežnih zvokih klavirja.


Kavarna je primerna tudi za:
• pripravo coffe breakov v kavarni, na terasi ali ob kaminu,
• pripravo rituala pitja Rimskega vina Malzum,
• cocktail party,
• pripravo aperitiva v kavarni, na terasi ali ob kaminu …